Afro

Var hos frissan idag och klippte lite, hon tog fram mina självlockar när hon torkade och vipps så hade jag värsta afrokrullet :) Nu ska jag snart möta upp Jossan för en joggingtur!


Sockerkick

Folk får säga vad dom vill men ibland så är en sockerkick min motivation till att komma ut på ett pass. Kände mig lite seg, skulle köra intervaller hade jag tänkt. Tryckte i mig massor godis och oj vad pigg jag blev. Så ut med Astrid som är bästa intervallkompisen.

Bröllop

Bröllop är det inte alla kvinnors prinsses dröm?

Älskar brudklänningar kanske för att jag jobbat med det. Så träffades jag och Marielle, vi var kollegor i en brudbutik. Jobbet var underbart tyckte vi båda. När Marielles kille Jacob friat till henne, förstod vi att det skulle bli svårt att hitta den perfekta klänningen.

Men nu har hon hittat den och den är just det perfekt!

Gud!!! kommer storböla i kyrkan, hon är så vacker.

Ni vet hon är så vacker, och det bra lyser om henne när man ser henne. Så hon kommer definitivt bli en drömbrud. Kommer följa henne lite här på bloggen.

Bild när vi prova klänningar, men det är inte den hon ska ha den stora dagen.



Springa till musik

I dag babbla jag i mobilen med Marielle på min runda. Hon ska gifta sig snart och hon hade valt ut sin vigselring idag.
Gillar henne otroligt mycket, hon är klart en av mina aldra närmsta vänner.
Här är en bild på alla från senaste tjejfesten, med Mallan andra från vänster. Elin, Mallan, Nettan och våran tonåring Amanda
Jo, lånade min mammas mp3-spelare när jag skulle springa. Min bror Linus hade fixat musiken åt henne. Och oj vilken träningsmusik. Jag gick i gång som en duracellkanin till musiken och sprang snabbare och snabbare...haha ramla ihop i mål då jävlar har man gett allt!

Rabarberpaj

Nu så har jag smaskat i mig årets första...yummie yummie!

Han försvann

Min bror är Autistisk, och i går försvann han i skogen. Jag och min mamma leta i panik i en timme. Å fasen vad jag sprang i närområdet, i skogen och på vägarna. Fruktansvärt var det! Lagom till att jag tänkte ringa polisen dök han upp som gubben i lådan. Mamma och jag hoppa träningen då vi kände att vi fått ett ordentligt pass och fira i stället med lite bubbel på kvällen.
Jossan

Varmt joggingpass

Weenie och jag gav oss ut på en 75 minuters runda i går. Som blev Jogging, promenad, mobilprat, kisspauser för oss båda och tre dopp för Weenie i ån. Inte undra på att det tog tid, men det var sååå varmt och tungt att springa.
rekomenderar verkligen i värmen att ha med sig lite vatten, jag kör en flaka på benet.

Intervaller

Min höft krånglar lite, så jag kör mycket intervaller nu istället för långpass. Tog en bild i farten, och säger som Nettan "hej vad det går"
Jossan

Glad Påsk


Cykling, omelett och whoopies

Efter dagens 3h långa cykelrunda så var jag extremt HUNGRIG! Vi förstod plötsligt vad vi skulle fylla våran lilla cykelväska med - snacks!!
Fanns tyvärr ingen mat på bordet när jag kom hem utan jag fick göra det som går snabbast, slänga ihop en omelett innehållande, vitkål, skinka, tomat och champinjoner. Ja ja, jag vet att den ser helt grötig och rörig ut men jag lovar, den var kanongod!!
Efter det så bakade jag den nya trendkakan enligt ELLE, Whoppies, nu är det alltså ute med cupcakes och inne med en massa olika varianter av Whoopies. För jösse namn sätt i gång att baka med en gång :) (riktigt goda blev dom faktiskt!!), några blir till en påskpresent till mammsen i morgon.





- Nettan

Första milen

Har varit i Tibro och jobbat tisdag-onsdag, som tur är har jag goa kollegor som gillar att vara ute och springa så vi drog ut på 1mils joggingrunda. Känns att jag inte har sprungit 1mil på ett tag men det gick under timmen och fokus är ju fortfarande på att ta det lugnt så jag är helnöjd. Idag ska Jossan och jag kasta oss upp på cyklarna för andra gången denna veckan, det är riktigt skoj, längtar!!


(Bild från första rundan i höstas)

- Nettan


Vägen tillbaka,

Var ute på min första joggingrunda på cirka 5 veckor igår, med betoning på jogging, det var en befrielse! 30 minuter i riktigt riktigt lugnt tempo. Nu ska jag smygstarta med joggingen så att min kropp inte får en chock och blir sjuk/skadad, ska jogga ”med” hjärnan denna gången. Men nu har jag alla fall äntligen påbörjat min väg tillbaka till den regelbundna träningen!



- Nettan


Vilodag?

I går var det vilodag för mig, eller inte. Skulle ta en kort promenad, som sluta med att jag och hundarna gick en morgonrunda på en mil. Väl hemma hade det kommit en pall med hundmat, som katterna ville provsmaka så det vara bara att börja bära 31 st 15 kilos säckar, men man är ju stark som en häst.

Å så lite nyttig mat på det...



Älskar Hacket

Jag är uppväxt i Hackefors nära skidklubben, så jag har nött dessa spår hela mitt liv. Klart bästa spåren och dom är ganska så kuperade. Gillar backar, har hatkärlek till dom två sista, men mest kärlek. Mamma och jag sprang i tisdags lugnt 5 km och intervaller i 2,9 km.

Jossan




Nya löparskor

Är du medlem på Stadium så fick man ett erbjudande på skor. Köp 3 betala för två. Jag har lite ont i höften så tänkte prova 2 st helt nya modeller, och se om det blir bättre. Mina Salomon goretex är jag super nöjd med, men lite tunga och varma till sommaren!

Här är dom, inte dom snyggaste men vad fasan....

Jossan



Värme och energi

Sitter på tåget hem från en dags jobb i Stockholm och tänker på hur gärna jag vill träna! Men jag ska nog hålla mig till helgen för att se så att jag verkligen är 100% frisk. Satt och bläddrande bland lite kort och hittade de här energiska och träningsinspirerande bilderna från Millas och min semester på Kap Verde. Nu vill jag inte bara träna nu vill jag åka utomlands också!!!


Irriterande

Vågar inte räkna efter i hur många veckor jag har varit krasslig nu, kan inte fatta varför det inte släpper! Hade önskat att det inte irriterade mig men det gör det så in i bänken!! Var inne på en hälsokostaffär idag i Göteborg och köpte några piller som ska hjälpa mig att bli av med detta. Dessa tror jag verkligen på, till helgen kommer jag att vara frisk och pigg som en mört (det gäller att tro på det, allt handlar om inställning, nu ni ska jag bli frisk)!!
Eftersom jag tror att blåbär kan hålla en frisk så kör jag på blåbärssmoothie nästan varje dag :)



- Nettan

Jordgubbar

Visst dom är inte svenska, men fasan vad gott det är med jordgubbar och mjölk i solen känns verkligen sommar.
Jossan

30 årsfest

I går fira vi Martina som fyller 27 som hon säger. En super kul fest, med god mat, dricka och härliga människor. Jag och Martina var dom sista uppe på kvällen. Vet inte när jag åkte där ifrån, men jag låg och babbla länge hemma med min bror och far som jag väckt. Jobbig jävel på fyllan som sagt haha Klockan var i alf över 05,00 när jag la mig. Fy känns idag kan jag lova.

Martina har nyligen börjat jogga och ska springa tjejmilen i år. Tog inga bilder själv under kvällen men lägger ut en bild på en av Martinas presenter. Vinväskan från David med ett grymt tal till!

Jossan


Strömavbrott

Jogga en runda i går och fasen vad det blåste, riktigt jobbigt med motvind. Sen blev det en fin solnedgång! Men vi var utan ström från kl 1600 och över natten. Så det blev hämtmat, tänkte ta en pizza men duktig var jag och en räksallad med ett glas rött blev det. Mitt favoritvin riktigt gott e det. Sen la jag mig tidigt, ganska uppenbart att vi styrs extremt mycket av el. Då man faktiskt gick och la sig när det blev mörkt och inga lampor eller andra elektroniska saker fick mig att vara uppe längre.

Skogsfin

Tillbringar mycket tid i skogen, för det mesta har man sina gamla slitna kläder. Men i går var jag lite skogsfin hade nya jackan, finkängorna och pälor i håret.

Blodomloppet

Hur många vill springa blodomloppet med oss?

Kul att få ihop så många som möjligt, även killar är välkomna. Måste vara fem för picknickkorg. Och jag anmäler under namnet LimeLadies! Kommer beställa T-shirts och linnen...om man vill köpa med. Så maila alla uppgifter som behövs se www.blodomloppet.se, och om du vill ha T- shirt eller linne samt storlek. Man gör som man vill med det, ska kolla upp pris och modell. Och lägga ut nästa vecka. Så SISTA ANMÄLA via oss 14 APRIL!

 

Maila på [email protected] så skickar jag kontonummer.

Tjejmilen kommer vi även springa i år!



Nässelsoppa

Om ni är sugna på att prova att göra nässelsoppa, så är det nu när dom är små man ska plocka.

Mamma och jag plocka idag, och så hitta vi två purjolökar i trädgårdslandet med som klarat vintern.

Servera med ett ägg i, och en brödbit till.



Nattbak

Oj mycket blogg nu, inget liv i dag helt enkelt. Men lite svårt att sova har jag med...kom på att brödet var slut. Hitta hela 11 gram jäst, det kommer man långt på. Tre tekakor blev det! Mätta vi kommer att bli till frukost,...... inte. Så tunnbröd i stekpannan i Farmors gamla nattlinne....så e det Natti Natt



Dom räcker ut tungan åt oss....

Kände verkligen för en lugn skön runda i kväll. Tänkte springa 6 km och öka lite på slutet. Nu var det visst fler som tänkt njuta av den sköna kvällen, då vinden lagt sig.

Hjortar, hjortar finns det mycket av här, men i kväll var dom överallt. Inte optimalt med tre jakthundar i koppel när det strå hjortar överallt och räcker ut tungan åt oss. Eller det känns så då, dom måste stirra på oss först, tills dom beslutar sig för att flytta sig 100 meter och stirra igen.

Så det hela slutade med intervaller i stället. Vi såg hjortar och jag flög bakom hundarna ner i 90 graders trampande för att få stopp på dom sen gick vi och så samma visa igen!

Men det är lugnt allt går att vända positivt, behövde visst lite intervaller!?



Bysjön

Gick runt Bysjön i dag, väldigt vacker runda. Tyvärr extremt lerig. Jag brukar gå nu på våren, innan dom släpper på alla djuren. Man går aldrig in i en kohage med hund, livsfarligt om ni frågar mig!

Det går ett lopp runt Bysjön med olika distanser som jag kan tipsa varmt om "Bysjöloppet"
Tog lite naturbilder.

Matblogg?

Haha Jag och Nettan skoja om att vi driver en matblogg. Har blivit en del inlägg om det, och det kommer vi fortsätta med. Båda älskar mat, vin och godsaker och det är en viktig bit i livet för oss. Sen har vi legat av lite med träningen, båda har varit sjuka och Nettan är det nu. Sen all träning innan Vasan gjorde nog att när vi vara klar så gick musten ur lite… Säker kroppens sätt att visa att den vill vila för ingen motivation har funnits!

I går så jogga jag bara med Alice, drog på i början av min milrunda och kroppen påminde mig snabbt om att jag inte hade den formen än. Ont i benhinnorna med, brukar jag aldrig få?

Lax med fullkornsris till lunch och sen en dummlekaka på det yummie!!!

Jossan


Nu blev det andra bullar..

Har tyvärr fått ett bakslag av min förkylning så ingen träning för mig… gör mig toookig just nu. Så för att kontrollera mig och verkligen vila min kropp så tar jag till olika knep, igår bakade jag bullar! Är ingen van bullbakare så de blev jättestora :):)



- Nettan


Vandringsled

Gick vandringsled i dag utanför Falerum hitta blå & vitsippor!



Inspiration

I helgen tog Ida och jag en jogging. Vi hade med hennes dotter Tova i vagnen som jag körde, ingen springvagn så det blev ett gött motstånd.
Inspirationsbilder.

Medalj på Posten

Denna kom på posten, 3a stod det på kuvertet. Gick kuljakstigen i Åtvid och jag såg inte många kvinnor där, så det var inte svårt att få denna men en medalj är alltid en medalj.
Men sista stående skyttet på älg och björn sköt jag mitt i prick.
Jossan

Vedhög

Vilken solig dag, gick en runda i St ved och gjorde sen insats nummer två i Farfarns vedhög. Jobba som fanatiskt tills Farfarn kasta en presenning över klyven, fick nästan tjata till mig att  få stapla dom sista pinnarna. Nu slapp jag träna i dag. Farmorn bjöd på Raggmunk, supergoda!

Bad Hair day

Joggade igår kväll. Fick efter 2 km, 35 minuter på mig med hundarna innan vi blev upplockade med bil. Man blir inspirerad att dra på särskilt i slutet då man vill komma så långt som möjligt. Mätaren i bilen visa 11,5 km, gött!
Skitig var jag också.. Sen tänkte jag ta en bild med alla vovvarna och mig men tyvärr hade dom en bad hair day. Så som ni ser fick jag tvinga dom att vara med på bild!

Våren

Våren är verkligen på god väg, upptäckte riktigt härliga vårtecken i helgen!!



- Nettan


Fjällräven – G-1000 Trekking

Insåg plötsligt i helgen att jag var värd ett par nya friluftsbyxor! Det bar iväg till Naturkompaniet som har ett stort och bra utbud. Hittade ett par byxor från fjällräven som ingår i deras koncept som de kallar ”Trekking”- mångsidig flersäsongsutrustning för rörelsefrihet, de är slittåliga och välventilerande. 

Av mig får de 5 lime av 5 möjliga!



- Nettan


Åla sig fram

En utav de jobbigaste hindren i den hinderbana som jag provade på förra veckan var att åla sig fram i sand. Det var MYCKET jobbigare än vad det ser ut!! Riktigt roligt att få prova sådana här övningar som man inte gjort förut! Nu vet jag vad jag ska göra på stranden i sommar :)



- Nettan


RSS 2.0