Varm jogging

Fick ett sms av Nettan att hon är på väg hem i morgon. Jag hinner tyvärr inte träffa henne då jag ska till Rättvik, men sen ska det bli kul att se min kära vän.
I dag jogga jag med min bror och mor i Hacket. Först värmde vi upp med 1,7 km. Sen jogga jag 5 km själv. Fruktansvärt varmt var det, och en av dom tuffaste joggingarna på länge. Tungt och varmt, men jag jogga sakta sakta hela varvet för att göra lidandet så lindrigt som möjligt. 29 minuter tog det och jag är nöjd med tiden och att jag inte tuppa av;)
Hemma hos Mamma och pappa blev det en kalldusch. Sen sitta och torka i solen med kaffe och hembakta bullar. Mammas bullar så goda, tur att jag inte kan baka dom!

Mycket val!

Nu måste jag välja ny mobil, fick bra förmåner ifrån Telia så en ny blir det! Kan ju inget om mobiler men det står mellan dessa två, eller ska man vänta på Iphone 5?
Sen är det bil med! Det är jag nog ännu mera dåligt insatt i. Vet att jag vill ha fyrhjulsdrift och färg sen får den gärna dra lite mindre än den jag har nu, som ligger runt och över en liter per mil.
Volvo eller Skoda?
Annars en lugn dag, kolla en ny sjö, men det var ingen vidare badsjö! Mycket växter och mörk, får känslan direkt hur det slingrar sig runt fötterna och att en gammal gädda står beredd där att hugga en i foten, haha

Spring dit näsan pekar!

Inte alls sugen på att springa i dag. Nästan så att jag vände med Weenie så fort vi kom utanför dörren! Har nött sönder mina rundor, så när jag jogga på en av mina rundor som jag snart vet varje sten och träd på, tänkte jag på att jag göra PRECIS det man inte ska göra! Jogga samma sträcka, ha koll på tiden, veta varje stigning osv, det tappar man motivationen av!!! Men ändå nöter man en sträcka och klappar sig på axeln när man kommit hem och pustar ut att det är över!
Så mitt TIPS som fungerar! Spring ditt näsan pekar. Variera! Jag ringde Ante och sa, hämta mig på Björsätersvägen och så körde jag fågelvägen genom skogen! En kilometer från björsäter kom bilen och jag behövde inte ge en motiverande klapp på axeln utan jag var glad och nöjd för att ha klarat en ny utmaning!
Gillar inte att sminka mig så mycket och går ofta utan. Så till sommaren färgar jag mina bryn och fransar! I dag råka jag hälla lite i ögat så jag fick i panik stå och skölja. Då glömde jag ögonbrynen! Lite mörka blev dom men det försvinner fort! Ursäkta fjortisminen, tog bara en bild!
'
Saknar min Nettan nu, hon är så naturligt vacker!!! Jag <3 Nettan
för ett år sedan då vi lärde känna varandra, men det känns som en livstid!

Stora ärmar

Jag gillar alla plagg med stora ärmar och som sitter lite löst! Både fint och skönt att ha på sig. Plus att jag är ganska varm av mig så då är det extra bra! köpte denna på Åhlens i dag och lite annat! Fanns på rean och dessutom köp tre betala för två! Sjukt kom hem med fem nya plagg och bara lagt 500 kr, det gillar vi.

Gott vin

Vi grilla lamm på kvällen och detta vin till var super! Har lyckats hitta riktigt bra viner senaste tiden dålig på att tipsa om dom, men ska nog börja med det så jag kan dela med av min livsnjutnig!


Bad

Sola och badade men mamma och bror i går. Blåste väldigt mycket så ingen simning men ett dopp blev det! Vi jogga 3 km på kvällen och badade efter det med Mamma i först båda gångerna!

Fy vad det blåser

Jag erkänner att jag inte gillar alla väder, men nästan. Blåst är inte min grej iaf, tycker det blir rörigt och badar man blir man nerkyld så fort man stigit ur vattnet.
I dag blåste det ordentligt. Tänkte ta en simtur men jag titta bara på vattnet och rös. Weenie och jag sola lite dom korta stunderna strålarna värmde, sen hade jag henne i mitt knä för att kunna värma mig. Vad är positivt med vind...lite vind kan jag komma på många saker men storm eller rejäl blåst! Nä, kommer inte på något. Men det finns säker något i naturen som gynnas av det!


Kramp i benen

Nu är grisarna på ett ställe till i St ved.
Så det gäller att se till så att dom blir kvar nu! Åkte ut med massa gott till dom.
Jogga i fredags ca 7 km gick fint! Men fick vänta in i det sista för att regnet skulle komma så åskvärmen la sig.
Mina rödbetor är jättestora nu! kolla vilken fantastiskt färg!
Jogga även i går 1,1 och det gick superbra hade en grym tid, men sen sista 4 km dog benen? kanske för att jag ökade tempot, hade kramp? Bara haft en gång innan. Vätskan kanske? I dag har jag träningsvärk med, lustigt det där...

Klipp klipp

Jag klippte mig själv här om dagen, upp med håret i en toffs sen kör jag lite bara, blev riktigt bra!

Kantareller

Nu är det fullt i skogarna!

Skärgården

Måndag till onsdag var jag hos Maggan och Gunnar ute i skärgården. Älskar deras landställe och att få umgås med dom. Har snart känt dom hälften av mitt liv, och underbarare människor finns inte. Dom båda är stora förebilder för mig och jag är oerhört glad över att få ha dom i mitt liv.
Haft jättetrevligt dagarna där, så när jag kom hem kändes det fruktansvärt tomt.
Som tur är så ska jag hälsa på dom på segelbåten i sommar. Dom seglar i princip hela sommaren, vilket är underbart om ni frågar mig!
Vi gravsatte även Tilda det blev jättefint!
Här kommer massa pics!

Långjogging

Tanken igår var att Jossan och jag skulle få till ett gemensamt joggingpass men tyvärr så lyckades vi inte med det. Jag hann inte utan packade, tvättade och styrde hemma så jag fick ta min jogging hemma själv istället. Det blev en runda på cirka 1,5mil och det tog 1h och 30min, det gick riiiiktigt tungt. Kändes som om jag hade en 50kg tung vikt på vardera ben. Men men... jag tog mig runt alla fall och det var det viktiga.



Plockade även den första solmogna tomaten från min planta, härligt när det verkligen doftar sol om tomaterna.



Nu är jag på väg upp till Gällivare där vi ska semestra några dagar, det blir en övernattning på vägen upp i Umeå!



- Nettan

Lerduveskytte

Vi har haft besök från Göteborg några dagar, då blev det bland annat lerduveskytte. Riktigt skoj! Jossan fick instruera oss tjejer så att vi stod bra och höll bössan rätt. Jag fick verkligen mersmak, vill skjuta mera!



- Nettan


Köpa hund?!

Ikväll fick jag låna med min Weenie på långpromenad. Jossan är ute och seglar och Nåhdin och Andreas gav sig ut på lite jakt, jag saknar Jossan och nu saknar jag hund också. När kommer Jossan hem egentligen?! Jag vet att hon kommer i morgon och tur är väl det :)

Wennie och jag var ute och gick i 1½ timma, trivs med henne och jag tror att hon trivs med mig också. Eftersom jag inte förstår mig på hennes "tal" så kan ju jag helt enkelt bestämma att hon gillar mig! Jag är uppvuxen med hund och känner just nu ett starkt behov av att skaffa en.. får nog bli en snart, det är ju trots allt människans bästa vän!



- Nettan

På't igen

Igår blev det en hel del fix hemma, bland annat så målade vi om en gammal byrå som vi ska ha som skrivbord, bev jättefint!


På kvällen gav vi oss ut på fältet igen. På väg ut! 



Uppladdning!



Tyvärr sköt vi ingen gris men Nåhdin sköt en - Bra jobbat!!





- Nettan


SPA - Kaffe - Skyddsjakt

Har varit på Gränsö slott och det stället kan jag varmt rekommendera om man behöver komma bort och lyxa sig. Innan middagen låg vi i utomhuspolen och njöt en bra stund.



På vägen hem köpte vi en kaffemaskin, en köp som vi har planerat och funderat på en längre tid så nu var det dags att slå till. Det är jättemysigt att kunna få en riktigt bra kopp kaffe/latte/cappucino precis när man vill. Är jättenöjd med köpet!



Igår trotsade vi vädret och gav oss ut på lite skyddsjakt i rågvetefältet. Mysigt och häftigt att gå på fältet i det höga rågvetet och höra ljudet av grisar runt omkring. Tyvärr sköt vi inget då de vi inte fick till något bra läge på de små grisarna, de syns dåligt när rågvetet är så högt. Men det var en skön och frisk kväll ute!



- Nettan


Blåklint


Badkruka

Dagens outfit!

Åkte till Storsjön för att bada i dag. Nettan och Tingefors var där. Satt i varsin badenbaden när vi kom och såg lite frusna ut.

Å så fina ihop dom är dom där två!

Men vilka badkrukor, jag kasta mig i sjön, och skönt var det. Visst, kanske inte såg så lockande ut, med mulet väder, hård vind och gäss på vågorna men vattnet var varmt!


Inte kan man tro att den här tjejen har simmat Vansbro;)

Poker

Igår blev det kräftor och poker. Gillar att spela poker och annser mig duktig med lite tur, men i går gick det riktigt dåligt för mig, trots att jag hade Alice som maskgott. Linus drog hem markerna!








Min dag!

Lämnade Mamma och Pappa i Norrköping i dag. Dom ska till Kroatien en vecka. Här om dagen kom dom hem från Bremen. Man blir visst aldrig vuxen har alltid lite ångest över att dom inte är hemma när dom reser.

Hade 25 minuter på mig i dag att springa innan Ante och Linus skulle starta bilen och hämta mig. 30 min? nja blev nog lite mer med tanke på att jag hann hela vägen till Missmyra som ligger 9 km från oss. Tog med hundarna för det såg ut att bli mulet. Men, nej nej en lucka mitt i allt gjorde att vi hade strålande solsken hela vägen. Weenie tog ankarrollen och drog bakåt och jag kan förstår henne för det var varmt.
Väl framme kunde jag inte motstå sjön Risten och tog ett dopp!
Weenie är i ankarrollen





Varmt tycker vi

Hitta den här larven på vägen, frän va! Ska kolla upp vad det är?








Linus

Förrätt i kväll chevrétoast sen skaldjur!


Kort jogging

Hämta Tildas urna i dag. Jätte fint ställe och en trevlig gubbe som höll i det, fanns även en vacker minneslund där!Lustig känsla att få min Tilda i en box, men det känns nog bättre sen när jag fått ta henne till Landet.

Jogga bara kort i dag, 4 km i regnet med Alice och Astrid gick inte fort, inte sugen, därav distansen, men ut kom jag!
Har plockat fram smör om jag ska ge mig på drömmarna i natt igen!


Så igen

Idag har jag sått om sallad, gräslök och rädisor, en omgång till hinner jag nog få innan hösten. Stöttade även upp mina bönor så att de har något att klänga runt.





Tog en joggingrunda på lite över 1 mil, 53min, gick riktigt tungt. Tyckte andningen var tung och benen vägde bly! Nu bli det sillunch och morötter från landet innan vi åker till Gränsö slott och lyxar oss.







- Nettan


Indisk mat

Igår var jag hos farmor och farfar, på sommarhalvåret bor de i en stuga precis vid en sjö, ett riktigt smultronställe! Ibland när jag kommer och har förvarnat om att jag ska det så bjuds det på indisk mat. Jag älskar farfars indiska mat, att han dessutom står och sjunger på indiska när han rör i grytorna gör det hela än mer härligt, igår bjöds det på Masala dosa!





- Nettan

Bak och fläta

När man hade duschat så flätade Mamma hela håret på mig och min syster när vi var små. I dag fick jag ett infall att göra det sjävl efter att ha bakat misslyckade drömmar igen! Jag erkänner, jag är ingen bagarinna. Det mesta jag bakar blir inte bra. Det är nog för att man måste vara noggran vid bakning och det är jag inte i nåt, gillar att hafsa ihop det lite bara. Denna gång blev det lite mycket hjorthornsalt, bubbla i munnen på mig när jag smakade degen. Tänkte att det är nog bara en process! Men när det stack i näsan när jag tog ut plåten våga jag inte ens smaka dom platta drömmarna, åkte i sopporna! Jäkla Tantkakor!

Springa med ett ankare

När jag skulle ge mig iväg med Weenie fick jag ge henne en knuff i baken för att hon skulle gå utanför dörren. Hon är lite, eller väldigt tjock just nu, hon lägger på sig fort och jag har inte cyklat med henne då det varit varmt även på kvällarna. Plus att hon snabbt tar dom andras mat om tillfället ges!
Större delen av rundan låg hon och drog bakåt, men skönt att ha något att skylla på för att ta det lugnt!
sista 4 km gjorde sig höft och knäna från vättenrundan påminda. Knät brinner just nu så det är bara att lägga långrundorna på hyllan. Får power waka waka och köra intervaller eller varför inte ta tag i att simma.
15 km på 1h 14 min.

Måste det vara sol?

Alla klagar så mycket på att det är dåligt väder nu. Särskilt nu i semestertider. Men, det är väl bara att gilla läget!? Är ju hur skönt och friskt som helst ute nu, och mysigt att vara innne med. Få lite gjort inne som man inte gör när det är soligt, läs en bok, baka osv...Semestern kan inte kretsa runt vädret så ut med er så blir ni pigga i regnrusket!

Var med hundarana i skogen nyss och det var så skönt och hallon hitta jag massor, plus att jag fick inviga stövlarna i regnet!
Jag ska snart i väg på en 15 km runda med Weenie!!!!

Kvällsjogging

Igår kväll gav jag mig ut på en kvällsjogging, skönt att inte behöva ta hänsyn till att man måste upp tidigt utan nu kan man jag göra vad man vill när man vill på dygnet! Blev en kort runda + lite knäböj och upphopp.







- Nettan


Jagad av kossor

Mamma och jag gick ut och gick i måndags och passerande då en kohage, brukar inte vara kossor där men det var det idag. Jag är uppvuxen med kor så det är inget jag är rädd för vanligtvis. Vad som hände var att när kossorna fick syn på oss började de råma och springa mot oss, eftersom vi inte visste riktigt vad de ville oss så tog vi det säkra före det osäkra och flydde ut på ett fält. Förmodligen blev kossorna bara glada över att vi kom och trodde de skulle få byta hage men man vet ju aldrig. Så här i efterhand skrattar jag lite åt oss, fånigt gjort att fly fältet.



Tvättade bilen också, både in och utvändigt, gnodde ordentligt med svampen så det kändes som ett litet träningspass.

Okej, lekte kanske lite Rambo också... ser ju ut som om jag håller i ett skithäftigt vapen :)

- Nettan


Mycket har hänt!

I torsdags förra veckan fick vi hjälpa min schäfer Tilda att somna in. Haft henne i 11 år och saknaden är enorm. På Fredagen visste jag varken ut eller in så tomt och så fort.
Nettan fanns självklart för mig och vi simma ihop i en sunkig sjö på kvällen med Weenie och Selma. Och så drack vi lite vin med, skönt att inte vara hemma. Nog om det, men det kommer ta tida att komma över Tilda.
Lördag dags för bröllop Nettan hade kastat på sig sminket i bilen på vägen och vi var stressade när vi skulle iväg. Datorn dog med mitt bildspel om möhippan vad är oddsen!!!! Som tur var fanns det någon där som lyckades lösa det.
Bröllopet var kort sagt, som en saga med ett sagopar! Hur vackra som helst och super lyckat. Nettan och jag gnällde lite dock när vi skålla i vatten.
Söndag morgon hade vi kanske fått ihop 3 timmar sömn, bra uppladning!
Gott om tid hade vi men vi har nog aldrig kört så mycket fel som vi gjorde till vansbro trottsa all teknik och kartor. Sluta med att vi skratta så trårana spruta när vi körde på det tredje varavet i rondellen och visste inte vart vi skulle svänga av.

Kaffe på Mc' Donals Nettan fick köpa mitt kaffe jag hade ju självklart inte fått med plånboken en dag som denna!
Och det öste ner regn, och så hade proviva paketet gått sönder och rann överallt, cirkus vill jag lova!
Vi kom fram och vi jubla när vi såg skylten men nu var det bråttom!
Men efter hämtat nummerlapparna i sista sekund fick vi små springa till starten. Oranga mösser hade våran grupp och när vi skulle ner till starten såg vi dom simma iväg! Jaha men det var visst lungt. Vi fick simma med silver gruppen. Inte nog med det sen såg vi att jag hade Nettans nummer och hon mitt haha gud vad vi håller på. försökte få av oss armbanden med chipet men det var kört...Vi ska ju hålla ihop så det är ju lungt!

Att simma Vansbro är ingen konst kan vem som helst göra utan att vara direkt tränad. Nu hade vi varmt i vattnet, nitton grader, så jag kan tänka mig att om det är kallare så är det tufft. Eller om man är vattenrädd, gillar inte att doppa huvudet osv
Första två var som en piss i havet, sista motströmms kändes mer om man la sig långt ut men helt okej var det den sträckan med, mer gött att känna lite motstånd. Bästa på loppet var gubbarna som vi fick en sockerbit av innan sista sträckan, sockerkick välkommen!
Jättekul och extremt bra välangagerat lopp!
Resan hem tog vi några utstickare med, Nettan och Jag är ett jäkla team men vi ska nog fundera på det där med att orientera ihop!
Hemma glad över att jag faktiskt är klar med en Svensk klassiker, blev jag påmind fort om Lidingöloppet som jag och Nettan kommer springa då T-shirten kommit! så bara på nästa utmaning nu!

Hunter

Nu har dom kommit. Först fick jag byta, då 38-orna var för stora! La crosen var för smala i skaftet! Så nu har jag mina röda Hunter perfekta.

Fingerborgsblomma

Kolla vilka fina blommor jag fått. Ante hitta dom i skogen. Kolla upp det och dom heter fingerborgsblommor och finns i olika färger! Passa perfekt till mitt rosa teama.

Vansbro

Jippi nu har vi klarat Vansbro med, vilken dag från morgon till kväll! Bilder mm kommmer snart!

Semestermorgon

Idag är första dagen på min fyra veckor långa semester, åååå vad härligt!! Startade dagen med en power walk i 20min som sedan övergick i jogging 30min, skönt start på dagen! Nytt för idag var att jag hade radio i öronen, rätt skönt på morgonen så det kommer jag nog köra på ibland.



- Nettan

Simning

Idag var jag och Jossan ute och provade våtdräkterna vi ska ha. Vi simmade 1h och passade även på att öva på lite konster… kanske ska ta och ge oss på konstsim nästa år!

Vi tycker det är lite synd att vi inte hunnit simma något innan Vansbro, det är en väldigt skön träningsform egentligen och skonsam för kroppen också, men å andra sidan så är vårat enda mål att ta oss just i mål. Jag ska också erkänna att jag lätt blir lite uttråkad av att simma men det var ju självklart skillnad att simma ute i en sjö mot att simma längder i bassäng.






Påmind

Igår när jag var på väg hem åkte jag från Tibro till Linköping, då åker man samma väg som vi cyklade för bara några veckor sedan. Kan inte fatta att vi har cyklat där, det är såå långt! I Karlsborg så var det broöppning när vi kom på cyklarna så vi fick vänta ett par minuter och likaså igår när jag kom med bilen :)



- Nettan

Hej då Senab

Jag jobbar min sista vecka på Senab nu och i tisdags var det avtackning i Göteborg. Jag fick en jättefin present och ett jättefint tal av min chef. Känns lite märkligt att man kanske inte kommer träffa sina kollegor mer som man varit nära med i 5½år. Man spenderar ju egentligen mer tid på jobbet än vad man gör hemma så självklart får man en nära relation med flera utav dem. Kvällen spenderades först på St Jörgens SPA och sedan på Tranquilo där det var spansk afton med salsa och goda drinkar :) En perfekt avslutning med Senab Concept!

Nu ska jag ha fyra veckors semester, vilket känns helt otroligt skönt, längtar efter att få landa lite och ta bara ha det gött.  


Fin present; en betjänt från Swedese!

- Nettan


Västkustpärla

Förra helgen var jag i en riktig västkustpärla, Hamurgesund/Hamburgö, vi var på bröllop. En otroligt idyllisk plats som är svår att inte förälska sig i. Goda räkor hade de också och bröllopet var JÄTTEFINT!








- Nettan


Walkincloset

Hitta denna  bild på en inredningsblogg. Vilken dröm att ha ett sådant rum!

Syskonjogging

I dag sprang jag och Malin ca 4,5 vid lunch. Solen hade börjat titta fram så det var lite för varmt för hundarana. Men skönt att ta ett tidigt pass. Nu ska vi ligga i solen och läsa!



Sovmorgon

Vaknade 12,30 i dag, herregud! Som en tonåring. Fy, stressad över att halva dagen har gått.
Hundarna kunde jag bara snabbrasta. Sen in till stan för att äta "frulle" med Elin. Malin och Amanda valde snabbt att hänga på plus att Mallan dök upp med. Vilken gäng vi blev på den korta tiden.
Frukost klockan 14,00 på Linds bestod självklar av en prinssestårta!!!!Kul att träffa Amnda och flina lite åt att hon skakade av bakfylla.
Sen iväg till Bröllopshuset där jag har arbetat en gång i tiden. Fixa till Antes kostym och min klänning som fått en vattenfläck. Leta även över allt efter en matchande servett..Hitta en till slut, vilket rån, 200 kr!
Sen köpte jag ett par skor som jag ångrade direkt när jag kom hem. Så dom ska jag lämna tillbaka!
Malin och Elin
Jag o Elin
Efter ha sprungit omkiring i alla affärer kom jag på att jag har en bil. Som står i ett parkeringshus, och har en parkeringen som gick ut för en timme sen. Elin fick bråttom....
Ingen böter!
Väl hemma stod mina kära hundar med bena i kors kändes det som. Matte kände sig super pigg som sovit så mycket. Första jogga jag med Selma 3 km. Sen med Weenie och Astrid 5 km och Malin rasta Alice...I morgon säger dom att det ska bli sol hoppas det!

Badmössa

Nu har dom kommit, vad fina vi kommer att va!

Falerum

I dag så har jag och Nettan tagit en runda i Falerum. Lugnt tempo med mycket babbel precis som vi vill ha det!

Hämta bilen!

När vi var hos Markus och Martina i fredags blev det några glas vin, så det var bara att cykla hem dom ca 7 km.
I dag jogga jag bort för att hämta min bil, gick fint och jag överlevde kohagen. Där jag gick för att ha full energi att springa om dom skulle komma.
Ante cyklade brevid halvvägs, så skönt att prata med någon när man springer. Därför ser jag fram mot att träffa Nettan i morgon.

Mitt trädgårdsland!

Vilken energi jag har haft i dag. Fixat på tomten hela dagen och även attackerat allt ogräs i mitt trädgårdsland. Jordgubbar, sallad rädisor och potatis går att skörda nu. Jo, och så har tomaterna kommit!

Vill ha!!!

Att shoppa grejer är kul, men jobbigt när man får något på hjärnan. Just nu är det en rosa kaffemaskin

och hunterstövlar helst i rött.

Hitta ett par i skinn och mocka men dom kosta runt 3700, lite mycket!
Lägger en liten bild så jag inte ser dom!
Ante tycker jag ska ha mörkbruna, dom röda tyckte han var för blanka och att jag kommer svära över att dom är svåra att matcha till. När jag var lite hade jag ett par i regnbågensfärger. Stortjöt när jag vuxit ur dom och mamma gav dom till ett par bekanta. Annars var jag inte mycket för kläder som barn. Gilla det som satt löst och skönt. Men var visst svag för stövlar redan då.
Just nu så har mina sommarstövlar gjort sitt, så nya ska det bli, kanske ett par La crosse....

Röja!

I dag när vi åkte till Stora ved som ligger ca 15 km efter Åtvidaberg så hade vi världens oväder hemma! Väl framme där var det klarblå himmel och man såg åska i horisonten. Inte en droppe regn. Sköt lite med 22an på tavla och tog även några skott med studsaren. Gick okej inga bom iaf, men dom kunde varit lite mer samlade. Sen skulle jag provröja lite. Efter kört en stund beslöt jag mig fort för att jag inte behöver jogga ikväll. Får jag in lite rutin på det där kommer jag nog bli en hejare på att röja!
Hitta blåbär och första kantarellen med!

Regn?

Köpte ny dator idag den gamla har börjat stänga av sig "värmeslag" eller nåt. Hoppa av med Astrid vid 35an för att jogga hem i regnet. Vilken energi och härlig luft det var i ca 1 km. Sen sol och jag fick "värmeslag". Skyller min dåliga form på vädret i dag 5,3 på 29 minuter inte bra!!
Nu ska jag till Martina och Markus och frossa räkor!

Så tungt!

I går tog jag en jogging i värmen. Det blev 40 min och sträckan blev 6,1 km. Ante var och handlade och skulle plocka upp mig.
Det var fruktansvärt, kändes som kroppen bara var helt orkeslös, och dom 40 minuterna var en evighet. Men visst, hälsosammare har jag varit. Men nu har jag semester och vill ta det lite lugnt. Nettan och jag ska jogga nästa vecka då känns det nog bättre!

Idag igen..



Blev en 50minuter långt morgonjogging idag också, riktig tropisk värme, svettigt!

- Nettan

RSS 2.0