Tack!

Tack alla ni som läst, men nu mitt i natten bestämmde jag mig för att inte skriva mer här. Ni kan följa min jakt och min hundar på www.jakthunden.com!
Kram Josefin

True Blood

Sen jag blev sjuk har jag tittat på serien True blood! Riktigt bra och introt är grymt för att inte tala om snyggingen Alexanders Skarsgård! Alltid gillat honom...Musiken till introt är Jace Everett. Hitta ett album med honom som är bra
" Old new borrowed blues"...
.
.

Konst?

Min far och hans syster och även deras farfar, Nikanor, målade mycket. Jag och min bror Linus har smygstartat. Men har aldrig gillat det vi har ritat men kastar ut bilden på min Indian som jag la ner lite mer tid på och Linus annsikte...men när jag väl målar går det fort som iallt annat! Rekomenderar alla att måla lite ibland! Min vän Elin är grym men hon ska bara inse det själv med.... Linus tavla gillar jag skarpt!!!...
Linus
Mina..

Gismo!

Jo, har ett nyförvärv i familjen med, min Gismo!!!!


Promenad

Hade en så mysig runda på morgonen med dogsen!

Mat!

I går hade jag en härlig kväll i köket. Blev rödbetspaj med gräddfil och egen syrad gruka. Sen en gårdskyckling med mycket timjan! Färsk timja är oslagbart på allt, så himla gott! Köpte även fänkål inte min grej färsk. Men, dekorativ och rostar man den lite i ugnen så blir den helt okej i lagom mängd!
Frisk är jag inte än, helt otroligt aldrig varit sjuk så här länge! Så bara lite korta promenader har jag gått. Choklad förbudet till frukos höll jag i två dar...I onsdags la jag ner, haha vilken karaktär man har. Men jag saknade min lilla bit till kaffet!

RSS 2.0