Kunne inte hålla mig!

Gick en promenad på morgonen i Hacket! Hela kroppen kändes i takt. Kanon ju, kanske pyttelite i höften. Sen pyssla jag med allt i dag. Kratta hundgården till att montera ner studsmattan. Kort sagt jag har varit i gång i alla hörn på både hus och tomt. Snart är det älgjakt och sen jag kom med, så står jag med soppa till alla 25 jägare! Så den koka jag i dag. Tyvärr får jag frysa ner den en vecka eftersom vi ska på semester men jaja den blev jätte god!

Rastlösheten bara skriker i kroppen, så ja...jag vet...borde inte men jo jag gav mig ut på en runda! Lite idioti med höft och allt men jag var tvungen. 9,7 rundan på 51 minuter i solnedgången med Astrid!
Vilken tropisk kväll det var i dag!

Snart är det semester!!!!

Så jag tog en liten fördrink i kväll till tvättvikningen.
Ska ju inte få för mycket semesterkänslor. Bacardi mix vildabär!!!

Panga i dag på skjutbanan! Nöjd som jäklar, så nu lever älgarna farligt på premiären om 10 dagar haha
Antes pappa Tord (vann pokalen i skytte i år) Grattis Grattis!!, var med och sköt, och så Fredrik (Bror till Ante)! Fredrik tog nyss jägarexamen och är en duktig skytt, så det var en glad stämning på oss alla! Två trafikeftersök blev det efteråt, så fullt upp!

DramaQueen

Jo, min höft! Ska kolla den om två veckor, men känner inget i dag! Tog en 30 minuters promenad på kvällen och inget kände jag! Fantastiskt! Men nåt var det och det är klart, lite ska det kännas i kroppen efter tre mil.
Fy, vad mörkt det blev på vägen hem.

Landet....

Ringde till Maggan och Gunnar och kolla om jag kunde låna "Landet" över dagen.  Så i går tog jag bilen och åkte dit. Så otroligt skönt att sitta där framför brasan, sen en stund vid vattnet och samla energi.
Gjorde även fint vid Tildas grav och det känns i hjärtat fortfarande.
En perfekt dag!

Ipren kur

Senaste nu, är Ipren och panodilkur. Då man tror att det är en inflammation vilket låter troligt. Lite bättre känns det nu, så om två veckor ska vi kolla höften som jag brukar ha ont i, när inflammationen är över! Så jag hoppas på att kunna småjogga i slutet av veckan hehe
Tantknuten idag!

Inte bättre

Nähe, höften är inte ok än. Snart ringer dom så jag får en tid! Lite rastlös man blir av att  inte kunna ta en promenad med hundarna. Men jag är snabb på kryckorna så jag får hoppa lite sträckor! Denna bild togs i går skapligt ynklig man ser ut då!

Josefins Lidingö

Ja vad ska jag säga...
lite tom i dag faktiskt. Vaknade med att höften knäppte. Skulle ni stå brevid mig kan man höra hur höftkulan ,tror jag, hoppar....Vad säger det mig? Att jag inte är gjord för att springa tre mil? Dålig form? Inte psykiskt i alla fall.
Kan man springa dom sista 2 milen med magknip, och "okej" värk i knän och höft och ta sin gamla tid så.
Kände att jag borde haft mer att ge. Men hade ont som attan och kunde faktiskt inte gjort mer.
Har nog inte så mycket mer att säga, detta lopp var inte så kul denna gången. Fin runda visst, men nej kände mig lite tom.
Plus att Jag och Nettan var extremt dåliga efter loppet med total uppror i magen hela vägen hem och långt in på kvällen! Jättekonstigt att båda blev så dåliga...
Nu har jag kryckor hemma och sjukvårdupplysningen tyckte jag skulle kontakta en läkare snarast i morgon, så vi får se. Känns något bättre faktiskt, men visst kanske dags att kolla upp kroppen lite.
Oj, så negativt inlägg det blev i dag. Men lite bitter måste man vara ibland, är ju annars en hejare på att vara glad!
Stor tack till Nettans underbara föräldrar som stöttat oss under loppet och hyllat oss med lite skumpa i mål!
Förstår att Nettan är den fina människa hon är när man träffar hennes föräldrar!

Coxpomona

Är inte super förtjust i att äta Svenska äpplen. Dom här vinter äpplena är från Mammas tomt passar fint som inredning tycker jag! Visst är dom vackra!

Kitchen aid

Inköpt Kitchen aid mixer i dag! Nu ska det mixas frukt och grönt mm! lite besviken att dom inte gjort den i rosa, men vitt går fint med! Hitta istället nytt sallt i dag som var lite rosa!
Gjorde två drinkar i dag! Den första vart det lite mycket chili och ingerfära i men, den rensade vill jag lova, och riktigt god!! Tvåan är en enkel morotsdrink med citron i fräch!!!!

Kitchen aid






Promenad

I går kväll tog jag bara en promenad! Gud så skönt att inte anstränga sig på något sätt! Babbla med Nettan i mobilen tills det blev mörkt. Har så fruktansvärt dålig täckning sista biten hem. Och vi bubbla på så jag sprang sista biten hem med Astrid för att inte komma hem för sent! I morgon blir det Lidingö och jag laddar med raggmunk och fläsk i kväll, självklar kommer godisskålen komma fram med!

Min "uppladdning"

Ja, jag kan undra om man kan kalla det uppladdning.. Det visar sig först på lördag eftermiddag om det här eviga ofrivilliga vilandet var bra....

Det är nära nu, på lördag ska det kutas, 3mil ute på Lidingö. Ser fram emot det nu även om det fortfarande irriterar mig lite att mina två veckor nu innan inte blev som jag tänkt.

Varit ute på lite korta promenader mest för att få frisk luft, älskar verkligen hösten!

Falerum by night


Kolla spöket, det är jag ;)



Reflex måste man ha


Har börjat med kaffe i bilen på morgon, en riktig höjdare, det och mix megapol på radion är en toppenbra inledning på dagen!



- Nettan

Nyttigt och gott

Nu händer det inte mycket! Stycka ner mitt rådjur i natt, som jag inte tänker visa bilder på;) Usel är jag men jag vet var filén sitter haha..Sen gjorde jag pumpakaka i går med! Fått receptet av min Moster som har socker, så riktigt bra och nyttig efterrätt om man är sugen! Pyttelite mjöl och pyttelite socker i!!! Smakar nästan exakt som ostkaka! Vilket jag älskar! Å grädde till det jag hade 30 % men vill man vara nyttig tar man light! Och så frukt till det mango, banan och söt druvor.... Meee like!!!
Saknar min Nettan nu! Hon hade Tjejmiddag i går och jag kunde inte komma! Tur att vi ska springa tre mil snart, och åka till Sthlm och tillbaka då får vi en heldag!
Lämnade Selma hos Maggan och Gunnar i dag vi har delad vårdnad på henne sen hon och Astrid inte fungerat ihop! Selma är precis som min Tilda lämnar mig inte en meter, somnar varje dag i mitt knä, kärlek!
Gillar pinnar!

Intervaller i Hacket!

Blev 5 km i Hacket i dag, kutade upp för alla uppförsbackar och tog det lugnt i mellan. Gick ganska segt, jag vet varför! Svalde typ sista biten av ett BigMac mål när jag gav mig ut! Å så en Latte på det med så, kroppen hade väl fullt upp med det!
Vila i morgon, en promenad på torsdag, och ladda med gott gott på fredag!

70- tal

I dag kom mina kläder jag hade beställt. Kanske att byxorna kunde varit en storlek mindre. Men jag växer väl i dom;) Lite för tunna i materialet. Men helt ok, så jag ska behålla dom!

Kortpass

Taxfreekatalogen har kommit och jäklar vad mycket gott jag ska beställa till resan och hem med såklart! Nettan och jag kommer sitta på flyget och skåla för att vi gjort en Svensk Klassiker tillsammans!!!
Jag kommer ha en lite kur efter resan som jag återkommer till då, renande kur vill jag lova. Men på resan ska det festas, ätas och dricka gott! Och något bloss kommer det bli med. Appropå bloss hehe nä, jag tog en kort snabb genomkörare i dag på 4,2 km! Gick fint tog ett glas juice som pigga upp mig lite innan jag gav mig i väg. Gjorde en Lasagne igen med sen, fan vad god min är!

Kolmården

Var på Kolmården i söndags med Farmorn och Farfarn! Åkte linbanan och kolla in delfinshowen, som var grymt bra! Beklagade mig ett antal gånger över att jag inte tog med mig systemkameran, så det blev inte mycket bilder. Men här kommer två!
int
Den här var i klapphagen, så söt!

Höstfin

Jaga i majsen i lördagskväll, men det blev inget. Weenie roade sig med lite kaninjakt istället, jättepopulärt!
Gillar att hösten är här nu, kanske för att jakten närmar sig. Men, även att man slår ner på takten lite! Kul att byta ut sina sommarkläder mot lite annat med. Selma har fin ögonkontakt till sin Matte.

Sista Långpasset...

I Lördags körde jag ett sista långpass med Selma i Hacket innan dom 3 långa milen på Lidingö. Känner mig stark i både lungor och ben! Har även ett mål och det är att ta min gamla tid vilket jag borde, kommer bli besviken annars!
Samtidigt har jag gjort det en gång och det är jag nöjd med. Enligt mig är det inte så hälsosamt och snällt mot sin kropp att springa så långa sträckor!

Renovering och vedpackning

Var tyvärr tvungen att göra en liten invärtes renovering, så här fin var jag då :)



Allt gick bra men tyvärr så innebär det här att jag måste vila mig iform inför Lidingöloppet... lite stressande då jag kände att jag var på väg mot bra form men jag intalar mig själv att jag nu vilar mig till den bästa formen istället.

Idag började vi packa vedsäckar... lite pyssligt kan man minst säga, men ändå väldigt mysigt på något sätt. En perfekt dag också att tillbringa ute i den friska och härliga luften!





Fika ute också såklart



Å så lite party party ute på vedbacken



- Nettan



Kossorna...kom......

Har alltid varit rädd för kor eller snarare haft respekt för dom. Kanske för att dom gångerna jag gått i en kohage har jag haft hund med mig vilket verkar kunna vara lite provocerande och jag har uppfattat dom som hotfulla varelser. Nu har jag haft dom som grannar sen ett tag tillbaka och jag är nere och ger dom varsitt äpple om dagen. Bra att ha dom nära, och nej jag är inte korädd längre...Sunny har jag döpt min favoko till som är på bilden!

Fin kväll

Vilodag i går, och en lugn kvällsjogging på 4 km med hundarna i dag.

Gult & Grönt

Mina tomater hinner nog inte mogna i år. Så jag tog ett par för att se om dom får lite färg i fönstret. Det var ju lite sol i går så jag skulle klippa gräset här hemma. Jag kör aldrig utan brukar kratta hela tomten som en liten utmaning. Men eftersom det spöregna helt plötsligt en stund, så vart det för tungt att kratta. Så jag klippte lite när solen titta fram. Efter som det var riktigt tråkigt la jag in lite konst i det hela...så halva tomten sket jag i tog bara en snabb vända på den sidan!!!

Tempo

I går skulle jag inte blivit ledig men klockan 17,00 var jag fri att kasta mig ut på en jogging med min trio! Två älgar såg vi på rundan. Och joggingen blev i ett kravlöst tempo med kisspauser, luktpauser och nittiograderas benstampning, föra att spjärna emot hundrana medans det ploppa upp hjortar lite här och var under turen!
Bilden blev visst lite suddig har zoomat in den lite...
Hem och duschade, bytte snabbt om till jaktkläderna. Blåste mycket så jag hade inga förväntningar, men kvällen slutade bra. lyckades skjuta en bock efter ålat 15 meter till en sten jag kunde ta stöd mot LYCKLIG!!!!
Hemma sent efter tagit reda på rådjuret. Duschning nummer två, blev så varm av att släpa det över hygget. La mig i sängen, trött! Polisen ringde och två vildsvin påkörda. Pigg blev jag och samma visa en gång till ut med hundar, vapen och i jaktkläderna igen! Hitta den ena, men gris två var hopplöst. Fick inget tag direkt och detta är ett ställe där det passerar enormt mycket vilt. Gav det en bra stund men gav upp sen!
Så lite mosig i dag men bara lite...

Skogen

Å längtar till Jakten, skogen och allt det nu. I helgen gick jag och Astrid.... och bara gick i timmar. Ledig en vecka när älgjakten börjar! Längtar.....
Älskar det!
'
Söndagskvällen titta jag även efter lite hjortar, men sprang på dom precis när jag gick ut ur bilen. Men jag njöt bara av kvällen, lugnet och att ligga där i mossan på min stora sten jag hittat, som är en hotspot om ni frågar mig.

Yummie

Jag har inte hunnit med att ha något kalas för mig i år och jag tycker nog att jag börjar bli för gammal för det! Ha!! Trodde jag aldrig att jag skulle säga! Var det bästa jag visste tidigare.
Men när jag var på väg till Bittan och Tord var jag och köpte.......
Ja, självklart en Prinsesstårta!

70- tal

Nu är det ju 70-tals outfit som gäller. Jag beställde denna från nätet eftersom jag aldrig hinner springa i butiker !

5 km

Körde 5 km i Hacket i dag, lagom efter helgens Bysjölopp. Svårt det där, hur man ska lägga upp det. Snart är ju Lidingö (3 mil) och tydligen är vi i bättre form än vad vi trodde! Sprang på halvfart i dag 24 minuter tog dom backiga 5 km!
Hej Redhead!
Stretching hemma med lite finare nyans i huvudet!

Wine Club

Jag är ju väldigt förtjust i god mat och viner. Tyvärr är jag dålig på viner och köper ofta samma. Så nu har jag beställt en låda till dörren som några experter valt ut.

GOLF!

Nu har jag köpt klubbor och bag, tjohooo, vad roligt! Det blev klubbor av märket TaylorMade och modellen Burner. Hoppas att jag hinner ut och prova dem i morgon!! Med andra ord så har jag nu 36+ i hcp, ja det är början på min golf-"karriär".

Grejerna köpte jag på Dormy i Norrköping, ett stort utbud och kunnig och trevlig personal!






- Nettan

Bysjöloppet 18km

Vi hade med oss ett serviceteam dagen till ära, mina föräldrar, pappa kallar vi numera pappa-razzi för han cyklade i stort sett hela varvet och fotade oss från alla möjliga ställen. Mamma stod på flera ställen längs med vägen och hejjade på och peppade oss. Både Jossan och jag taggas av att ha folk som vi känner längs med vägen. Fina päronen gjorde ett mycket bra jobb den här dagen!! Vi hade ett härligt gäng vid mål också, Sara och Martina med familjer som hejjade på, fint!

Loppet i sig gick bra, vi är jättenöjda, målet var att ta oss runt och se detta som ett träningspass och måltiden blev 1.30h för Jossan och 1.31 för mig, vi höll ihop nästan hela varvet, det var på slutet som Jossan var lite starkare och kunde ta ut klivet lite bättre. Vi är båda supernöjda med Bysjöloppet, ett bra arrangerat och mysigt lopp!

Vid starten

Å så var vi igång


Vätskepaus

Tjohooo..




Starka Jossan



Mååååål





- Nettan


Fredag

I fredags hade jag med mig banankaka till jobbet, hade massa gamla kvar på jobbet så jag lovade att göra det.
Riktigt gott blev det och väldigt enkelt att göra, sådant gillar jag!



När jag kom hem fick jag de här fina rosorna, tänk vad uppvaktad man kan bli på sin namnsdag!



- Nettan

Film2home

Måste tipsa om Film2home perfekt att hyra en film på kvällen och ligga och titta på i sängen!

Fredag!!!

I dag när jag åkte till min kära mor tog jag med en bukett blommor från tomten, grävde upp lite potatis och drog upp några rödbetor till henne! Fint blev det i en trälåda!
Stanna till i några sportbutiker för att hitta nya linnen till mig och Nettan. Hon har namnsdag i dag så det skulle bli en överraskning! Men bara sådana, tajta i bra material?? Prova i Large men ändå tajta! Kan det inte bara finnas något som sitter löst på kroppen i funktionsmaterial? Jaja lyxproblem!
Åkte till skogen såg en bock, en get och en räv. Vinden kasta åt alla håll så det bidde inget!
Mosar i mig mat (godis) nu, i morgon blir det 18 km Bysjöloppet.

Jäkla Lantliv

Satt ju och lusläste Lantliv här om dagen. Man tittar ju inte på baksidan, men där var det självklart ett par ursnygga Dubarry stövlar. Och jag var självklart tvungen att kolla utbudet! Här är mina två favoriter, men ajaj så dyra, ska suga lite på det! Det går ju jaga i dom me;)
Fina med rutor på!

Intervaller och massa bilder

Vilken underbar kväll!!Tog Astrid och körde 6 km intervaller. Tog i så jag hade blodsmak i munnen och mådde illa! Gick i mellan medan jag hämtade andan, och kraft! Sen maxa jag så långt jag kunde och ibland höll jag bara ett ganska högt tempo på en bestämd sträcka. I slutet var jag så trött och tung i benen. Men då vet man att man tagit i!
På Lördag är det Bysjöloppet, så är ni sugna på att springa, lunka eller gå så tycker jag ni ska hänga på. Går fint att anmäla sig plats!!!!

Gott vatten

Jag tycker inte vanligt vatten är så gott. det vi har här hemma går inte dricka så jag släpar på dunk och köper tyvärr vatten ibland! Jag är dålig på att dricka vatten, ibland kan jag komma på till kvällen att jag inte druckit nåt! Nu, i stället för läsk, saft osv så har jag fallit för Bonaqua Päron. Smakar nästan cider, supergod! Detta var ett onödigt inlägg, jag vet. Kommer fler under kvällen men det är väl därför man har en blogg. För att sitta och skriva onödiga och en hel del bra grejer!

Mata vildsvinen

Eller ja sen Farfan sköt på dom har dom varit borta. Men jag kasta ut lite äpplen och la ärtor under stenarna. Det gillar dom, lite sökövning! Så sugen på att jaga nu! Till helgen blir jag ledig, då ska jag flytta ut i skogen...

Mina blommor

Tyvärr inga Dhalier hos mig i år, glömde lökarna i jorden så dom ruttna! Men mina Aster och Tusenskära finns det gott om.
Jag vet att man inte ska ta kort mot solen, men jag tycker det blir fint många gånger!

Tungt, tungt och åter tungt

Nu kan man tro att positivaklubben har anlänt men faktum är att joggingen just nu känns väldigt tung. Igår gav jag mig ut i Åtvidabergs elljusspår 2 varv och det tog mig 47min, ja, så mycket mer behöver jag inte säga om det...

På väg ut igår


Efter joggingen var det dags för golfkurs så på med ett ombyte och iväg till golfbanan i mina nya golfskor. Vi övade på puttning samt slag med driver och fairway klubba, riktigt roligt! Sen fick jag middag hos mamma och pappa och avslutade kvällen där med avkoppling i bastun.





Idag körde Jossan och jag 15km i Hackefors. Det gick tungt för oss båda, vi har samma känsla i benen, det känns nästan som om man springer med mjölksyra. Märkligt! Men som vi säger just nu - Vi ska ju inte vara i toppform nu, vi är förmodligen på väg mot det och kommer att vara i det om 2 veckor!!!

Lekte och stretchade lite efter joggingen




Vi mätte vighet lite också, Jossan behöver jobba på det där :) Tänk vad roligt vi två kan ha med ett sådant enkelt redskap, lite roar små!! 





- Nettan

Vilodag igen

I dag blev det ett impulsköp i Skövde! En Skoda Octavia Scout! Tittat lite på en tidigare och efter lite jämförelser kom jag fram till att den passar mig perfekt.
Så min dag gick åt att köra bil så jag fick en extra vilodag på köpet! Nettan gav sig ut själv i Åtvid, men i morgon har vi spikat! Vi e lite så när vi ska göra nått "håller det lite öppet" kan aldrig boka nått hundra, skönt! Att vi lika så. Men i morgon blir det Hacket tillsammans!

Glömde

Glömde ju att lägga ut bilden på alla ostkakor och den sköna ostkaksmannen från tjejmilen! Sjukt många...

Två vilodagar

I morgon är det Hacket som gäller, 5 kilometersspåret 3 gånger! Lite sugen i dag att ge mig ut men valde att vila en dag till! Stretcha i pyjamasen lite framför tvn och träna lite andning som Nettan lärde ut vid frukosten på hotellet i lördags.

Gjorde lasagne med, är nog lite av en favoriträtt i alla fall om det är jag som har gjort den.
Beställde Alan Jackssons skiva som kom i dag, mysig att lyssna på och titta ut på regnet, och drömma sig bort medans man bläddrar i Lantliv och önskar att man var miljonär!

JC

Innan Mallan började jobba på JC, så köpte jag bara jeans där. Men dom har massor annat fint, den här skjortan fick jag av Mallan nu när vi var i Sthlm...

Stockholm

Milen gick bra för alla tjejerna! Jag och Nettan var lite besvikna på tiden 50 minuter och några fjutiga sekunder över! Ville ju vara under 50min! Nä, känns inte bra! Jätte fint väder var det, gassande sol! Nu laddar vi inför bysjöloppet denna vecka. Här kommer massor med bilder från helgen.
Min och Nettans fika!
Vi var verkligen sist ut att hämta nummerlapparna på fredagen..
Vi sov nästan inget på natten. Riktigt iriterande så vi försökte vila lite efter frukost! Gick ju sådär!
Laddar
Lite varmt som sagt men i mål!
Mallan med öl från Ilse!
NK-Open på husvägen?? vilka galningar va!
Billigt blev det med att slösa pengar då det bara blev fönstershooping!
Med pizza i magarna,duschning och gemensam vilostund förklarar Nettan här med baren öppen!
Tack för en toppen helg tjejer!!!!!!!!!!!!!!!

I morgon kör vi!!!

30 500 är anmälda till tjejmilen gånger två. Blir då 70 000 tuttar som ska ge sig iväg och springa en mil!

Inga lockar kvar

Tog mig tid att locka håret. Inte en lock kvar efter att fastnat framför tvn. Får köpa nåt riktigt bra spray i morgon. Nettan och jag ska ta en fika på stan innan vi möter upp dom andra och tar tåget mot Stockholm!
Jag gillar ju att få igång andra att träna men ska erkänna att jag har en ganska osund livsstil ibland tex som jag tycker det är okej att mosa i sig godis nu, och ursäktar mig att jag ska springa i helgen och att det är uppladdning! Så är det, och jag kommer definitivt äta prinssestårta i morgon!
Jag i soffan, alla sover här redan, jag pigg med en härligsockerkick i kroppen!



Sista inför Tjejmilen!

Syrran och jag tog 4,2 rundan i ett lugnt tempo 23 min!
Pics på Malin!



Tog nyss ut Orgabrödet som jag har linfrön och mandlar i denna gången. Nu ska vi laga sen middag!

Min Jacka




RSS 2.0